Forum zostało utworzone dla wymiany informacji, poglądów i korespondencji pomiędzy jego użytkownikami.
Głównym jego celem było wyzwolenie w mojowolczykach aktywności i asertywności w wyrażaniu swoich myśli i w przekazywaniu posiadanych informacji.
Tematyka dowolna - byle o szkole, mojowolczykach, absolwentach, nauczycielach, ciekawych szkolnych wydarzeniach , o spotkaniach po latach i o bieżących kontaktach, o pracy zawodowej, o swoich pasjach czy zainteresowaniach, wspomnienia, dywagacje, komentarze, polemiki, dyskusje itp itp itd...
Minęło dwa tygodnie od chwili uruchomienia Forum na serwerze i jakoś nikt się jeszcze nie ośmielił zrobić tego pierwszego kroku.
Proponuję więc każdemu , kto przeczyta ten post, aby bez zwłoki - natychmiast, napisał swój pierwszy post , choćby króciutki na interesujący go temat lub podzielił się ze wszystkimi jakimiś informacjami czy wrażeniami - a choćby swoją opinią o treści, układzie i szacie graficznej naszej strony internetowej albo choćby o zapamiętanym ciekawym wydarzeniu na spotkaniach z kolegami, w których brał udział w Mojej Woli, Puszczykowie, Gołuchowie itd, albo o swoim hobby związanym z leśną przeszłością czy terażniejszością, albo opisał ciekawe, śmieszne czy nietypowe wydarzenie z czasów swojej nauki w mojowolskim technikum.....
Czekam na Wasze tematy ja ale też i inni , jak dotychczas obserwatorzy, tego Forum. Statystyki podają, że Forum , Galerię zdjęć i stronę internetową szkoły
www.mojawola.za.pl odwiedziło już ponad 110 osób.
Gdyby ktokolwiek miał problem z poruszaniem się po menu i funkcjach Forum czy Galerii chętnie udzielę pomocy.
Można mnie uaaktywniać telefonicznie, mailem czy na Skype.
Darz Bór
Marek Jaszczyński "Jaszczur" - administrator strony
ps. jako administrator-moderator chcę poinformować wszystkich użytkowników, że staram się codziennie kontrolować panel by bez zwłoki uaktywniać wasze posty, które z oczywistych względów podlegają moderacji i zatwierdzeniu.