Witam wszystkich potencjalnych użytkowników tego Forum - a przede wszystkim byłych uczniów i absolentów oraz aktywnych sympatyków Technikum Leśnego w Mojej Woli.
Głównym celem założenia tego Forum jest danie możliwości szybkiej i bezproblemowej wymiany informacji, komentarzy, opinii i korespondencji adresowanej łącznie do wszystkich użytkowników Forum, jak i do każdego z nich osobno, bez konieczności posiadania wzajemnych adresów mailowych, nr nr telefonów czy adresów pocztowych.
Każdy temat związany z Technikum Leśnym, nauką, spotkaniami i Zjazdami, wspomnieniami, informacją, i wszelakie inne zgodne z regułami regulaminu Forum są dopuszczalne i będą publikowane bez zbędnej zwłoki - mam nadzieję, że ku zadowoleniu i satysfakcji korespondentów.
Administracja Forum dołoży też wszelkich starań aby umieszczać tu także ogłoszenia dotyczące ważnych dla jego użytkowników informacji, które znajdą się także w menu Aktualności na internetowej stronie
http://www.mojawola.za.plNiniejszym zapraszam wszystkich wywołując następujący temat:
Gdzie jeszcze na świecie znajduje sie drugi "korkowy zamek" - bardziej lub mniej podobny bliżniak mojowolskiego.???
Załącznik:
foto moja wola z art.chester'a zamek.jpg [ 91.93 KiB | Przeglądane 74565 razy ]
Temat o tyle zagadkowy, że nikt dotychczs tego faktu nie utwierdził nazwą ni miejscem, choć wielu na fakt istnienia bliżniaka mojowolskiej rezydencji von Gierdart'ów się powołuje...
Zapraszam wszystkich .
Administraor: Marek Jaszczyński "Jaszczur" - rocznik absolwencki 1963-1968.